Putri Regina Feat Aldi Embrian Janji Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Putri Regina Feat Aldi Embrian Janji Tresno

Gambar Putri Regina Feat Aldi Embrian Janji Tresno

Listen: 895

Date: 17 Apr 2021

Duration: 5:28

Likes: 73

Putri Regina Feat Aldi Embrian Janji Tresno Video :

Description:

Putri Regina Feat Aldi Embrian Janji Tresno, Wiwit isuk nganti surupe srengenge
Rabakal mandek anggonku
Nyambut gawe
Mung trimo pengen nyenengke
Lan pengen mulyake
Ben supoyo podo karo kancane

Marang kowe nimas cah ayu
Seng tak tresnani
Rabakal biso luntur tresnoku iki

Senajan dalan kebak eri
Lan akeh wong seng ngrasani
Kanggo kowe bakalan tak lakoni
Kanggo kowe bakalan tak belani

Reff:
Siji sijine yo mung ono kowe sayang
Neng atiku ra ono liyane
Atiku janji bakal ngancani
Nganti tekan pati

Rangkulen aku dekepen gawe rosomu
Lan tenangno gelisah atimu
Ojo sok ragu karo tresnoku
Lan janji janjiku

Marang kowe nimas cah ayu
Seng tak tresnani
Rabakal biso luntur tresnoku iki

Senajan dalan kebak eri
Lan akeh wong seng ngrasani
Kanggo kowe bakalan tak lakoni
Kanggo kowe bakalan tak belani

Reff:
Siji sijine yo mung ono kowe sayang
Neng atiku ra ono liyane
Atiku janji bakal ngancani
Nganti tekan pati

Rangkulen aku dekepen gawe rosomu
Lan tenangno gelisah atimu
Ojo sok ragu karo tresnoku
Lan janji janjiku

Ojo sok ragu karo tresnoku
Lan janji janjiku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Putri Regina Feat Aldi Embrian Janji Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Putri Regina Feat Aldi Embrian Janji Tresno, download musik Putri Regina Feat Aldi Embrian Janji Tresno, download Video Putri Regina Feat Aldi Embrian Janji Tresno, Putri Regina Feat Aldi Embrian Janji Tresno mp4
Download Lagu