Anggun Pramudita Ft Ader Negro Arane Welas Lagu MP3 dan Video Download

Anggun Pramudita Ft Ader Negro Arane Welas

Gambar Anggun Pramudita Ft Ader Negro Arane Welas

Listen: 166.7K

Date: 04 Feb 2021

Duration: 5:51

Likes: 1.3K

Anggun Pramudita Ft Ader Negro Arane Welas Video :

Description:

Anggun Pramudita Ft Ader Negro Arane Welas, Nong sudute moto riko ono banyu moto
Paran hang gawe gedigi gancango cerito
Opo isun salah hang dudu sengojo
Isun lakoni gawe bingung ati

Myakne kadung welas isun nang riko
Sing bakal luntur sing gawe gelo
Roso siji welas isun duweni
Mung arane riko sun simpen ring ati

Nong karep isun mung riko hang dampingi
Sing biso keganti welase mung cukup siji
Ring ademe wengi lintang hang hiasi
Riko sun welasi sampek tekane pati

Sing usah wedi isun kelantur
Arane welas wes ono hang ngatur

Myakne kadung welas isun nang riko
Sing bakal luntur sing gawe gelo
Roso siji welas isun duweni
Mung arane riko sun simpen ring ati

Nong karep isun mung riko hang dampingi
Sing biso keganti welase mung cukup siji
Ring ademe wengi lintang hang hiasi
Riko sun welasi sampek tekane pati

Nong karep isun mung riko hang dampingi
Sing biso keganti welase mung cukup siji
Ring ademe wengi lintang hang hiasi
Riko sun welasi sampek tekane pati

Sing usah wedi isun kelantur
Arane welas wes ono hang ngatur
Sing usah wedi isun kelantur
Arane welas wes ono hang ngatur

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Anggun Pramudita Ft Ader Negro Arane Welas Mp3 Gratis, download mp3 Anggun Pramudita Ft Ader Negro Arane Welas, download musik Anggun Pramudita Ft Ader Negro Arane Welas, download Video Anggun Pramudita Ft Ader Negro Arane Welas, Anggun Pramudita Ft Ader Negro Arane Welas mp4
Download Lagu