Candra Banyu Angen Angen Live Version Lagu MP3 dan Video Download

Candra Banyu Angen Angen Live Version

Gambar Candra Banyu Angen Angen Live Version

Listen: 136.6K

Date: 25 Nov 2019

Duration: 5:58

Likes: 1.1K

Candra Banyu Angen Angen Live Version Video :

Description:

Candra Banyu Angen Angen Live Version, Hang isun angen mung rupane
Hang isun angen mandaneo ono ring kene
Hang isun angen mung tekane
Hang isun angen ono dalan ketemune

Keloronan bebarengan sun lan riko
Sesandingan

Sun arep arepaken tekan riko raino
Lan bengi
Koyo panas ngrandu udan mesti hang biso
Ngademi

Sun impekno kahuripan hang agung indah
Nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine

Kepingin ati nyawang riko
Kepingin ati selawase dampingono
Kepingin ati yo rasane
Kepingin ati bareng riko selawase

Keloronan bebarengan sun lan riko
Sesandingan

Sun arep arepaken tekan riko raino
Lan bengi
Koyo panas ngrandu udan mesti hang biso
Ngademi

Sun impekno kahuripan hang agung indah
Ngowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine

Sun arep arepaken tekan riko raino
Lan bengi
Koyo panas ngrandu udan mesti hang biso
Ngademi

Sun impekno kahuripan hang agung indah
Nggowo senenge isun lan riko lungguh
Kuade gandane kembang hang dadi saksine

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Candra Banyu Angen Angen Live Version Mp3 Gratis, download mp3 Candra Banyu Angen Angen Live Version, download musik Candra Banyu Angen Angen Live Version, download Video Candra Banyu Angen Angen Live Version, Candra Banyu Angen Angen Live Version mp4
Download Lagu