Nella Kharisma Feat Dory Harsa Kuat Kuatan Ati Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma Feat Dory Harsa Kuat Kuatan Ati

Gambar Nella Kharisma Feat Dory Harsa Kuat Kuatan Ati

Listen: 471.5K

Date: 05 Apr 2021

Duration: 4:24

Likes: 9.7K

Nella Kharisma Feat Dory Harsa Kuat Kuatan Ati Video :

Description:

Nella Kharisma Feat Dory Harsa Kuat Kuatan Ati, Sansoyo suwe sansoyo loro
Sumpah aku wis ra kuat nyonggo
Ngrasake kowe saiki wis bedo
Yen ra tresno ojo gawe loro

Remuk rasane ati
Nompo kahanan iki
Opo iki sing jenenge
Kuat-kuatan ati

Jarene kowe tresno
Nyatane kowe lungo
Jarene ngomong sayang
Saiki malah ngilang

Jaremu njogo aku
Nanging kok kowe mlayu
Jaremu ngomong love you
Nanging nyatane raiso digugu

Ngrasake kowe saiki wis bedo
Yen ra tresno ojo gawe loro

Remuk rasane ati
Nompo kahanan iki
Opo iki sing jenenge
Kuat-kuatan ati

Jarene kowe tresno
Nyatane kowe lungo
Jarene ngomong sayang
Saiki malah ngilang

Jaremu njogo aku
Nanging kok kowe mlayu
Jaremu ngomong love you
Nanging nyatane

Jarene kowe tresno
Nyatane kowe lungo
Jarene ngomong sayang
Saiki malah ngilang

Jaremu njogo aku
Nanging kok kowe mlayu
Jaremu ngomong love you
Nanging nyatane raiso digugu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma Feat Dory Harsa Kuat Kuatan Ati Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma Feat Dory Harsa Kuat Kuatan Ati, download musik Nella Kharisma Feat Dory Harsa Kuat Kuatan Ati, download Video Nella Kharisma Feat Dory Harsa Kuat Kuatan Ati, Nella Kharisma Feat Dory Harsa Kuat Kuatan Ati mp4
Download Lagu