Jihan Audy Ft New Pallapa Wes Tatas Lagu MP3 dan Video Download

Jihan Audy Ft New Pallapa Wes Tatas

Gambar Jihan Audy Ft New Pallapa Wes Tatas

Listen: 80.2K

Date: 18 Jan 2021

Duration: 4:24

Likes: 2.3K

Jihan Audy Ft New Pallapa Wes Tatas Video :

Description:

Jihan Audy Ft New Pallapa Wes Tatas, Tak eleng-eleng mbiyen
Tau ngomong opo
Arep ngancani aku tekan
Pungkase umurku

Nanging saikine
Kowe ninggal janjine
Ibarat banyu mili
Wes tekan segoro

Cubo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengen lara
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Reff:
Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah wes tak ngalah

Cubo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengen lara
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Reff:
Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah wes tak ngalah

Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah wes tak ngalah..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Jihan Audy Ft New Pallapa Wes Tatas Mp3 Gratis, download mp3 Jihan Audy Ft New Pallapa Wes Tatas, download musik Jihan Audy Ft New Pallapa Wes Tatas, download Video Jihan Audy Ft New Pallapa Wes Tatas, Jihan Audy Ft New Pallapa Wes Tatas mp4
Download Lagu