Lintang Chiara Iseh Ngenteni Lagu MP3 dan Video Download

Lintang Chiara Iseh Ngenteni

Gambar Lintang Chiara Iseh Ngenteni

Listen: 1.3K

Date: 13 Jan 2021

Duration: 5:13

Likes: 204

Lintang Chiara Iseh Ngenteni Video :

Description:

Lintang Chiara Iseh Ngenteni, Tak titipke roso
Kangenku ning sliramu
Marang kerlip lintang
Sing ono ning awang awang
Nanging kabeh rosoku
Kabur kegowo angin
Pancen tresno ra kudu nduweni

Saben wayah wengi
Nganti kegowo ngimpi
Karo kowe sing tau ning ati
Kudu piye maneh aku wes ora ngerti
Kabarmu kepiye nengdi saiki

Kucoba bertahan
Dengan semua harapan
Namun aku ikhlas
Ben dadi kenangan

Reff:
Pandongaku mugo kowe ngerti
Gedene roso tak simpen neng ati
Kanggo sliramu tresno iki
Raono sing ngganti
Aku neng kene iseh ngenteni

Saben wayah wengi
Nganti kegowo ngimpi
Karo kowe sing tau ning ati
Kudu piye maneh aku wes ora ngerti
Kabarmu kepiye nengdi saiki

Ho oooo

Kucoba bertahan
Dengan semua harapan
Namun aku ikhlas
Ben dadi kenangan

Reff:
Pandongaku mugo kowe ngerti
Gedene roso tak simpen neng ati
Kanggo sliramu tresno iki
Raono sing ngganti
Aku neng kene iseh ngenteni

Pandongaku mugo kowe ngerti
Gedene roso tak simpen neng ati
Kanggo sliramu tresno iki
Raono sing ngganti
Aku neng kene iseh ngenteni
Tekan saiki ra iso lali..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lintang Chiara Iseh Ngenteni Mp3 Gratis, download mp3 Lintang Chiara Iseh Ngenteni, download musik Lintang Chiara Iseh Ngenteni, download Video Lintang Chiara Iseh Ngenteni, Lintang Chiara Iseh Ngenteni mp4
Download Lagu