Superkemah Seloaji Ninggal Tatu Lagu MP3 dan Video Download

Superkemah Seloaji Ninggal Tatu

Gambar Superkemah Seloaji Ninggal Tatu

Listen: 2.4K

Date: 06 Jan 2021

Duration: 4:52

Likes: 396

Superkemah Seloaji Ninggal Tatu Video :

Description:

Superkemah Seloaji Ninggal Tatu, Seloaji kang dadi saksi
Nalikaning koe ngrusak ati
Ati iki loro yo mergo awakmu

Ning terminal aku dewean
Janjimu nganti ora tekan
Opo tresno iki mbok nggo dolanan

Senadyan ati iki wes kelaran
Mugo gusti wenehi dalan

Reff:
Janjimu ning aku
Esem lan guyumu
Kui mung gawe loro atiku

Senadyan ati iki
Mung kanggo sliramu
Seloaji ninggalke tatu

Ning terminal aku dewean
Janjimu nganti ora tekan
Opo tresno iki mbok nggo dolanan

Senadyan ati iki wes kelaran
Mugo gusti wenehi dalan

Reff:
Janjimu ning aku
Esem lan guyumu
Kui mung gawe loro atiku

Senadyan ati iki
Mung kanggo sliramu
Seloaji ninggalke tatu

Janjimu ning aku
Esem lan guyumu
Kui mung gawe loro atiku

Senadyan ati iki
Mung kanggo sliramu
Seloaji ninggalke tatu
Seloaji ninggalke tatu
Seloaji kang dadi seksi

Hoo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Superkemah Seloaji Ninggal Tatu Mp3 Gratis, download mp3 Superkemah Seloaji Ninggal Tatu, download musik Superkemah Seloaji Ninggal Tatu, download Video Superkemah Seloaji Ninggal Tatu, Superkemah Seloaji Ninggal Tatu mp4
Download Lagu