Minggir Awas Pliket Koplo Shinta Gisul Lagu MP3 dan Video Download

Minggir Awas Pliket Koplo Shinta Gisul

Gambar Minggir Awas Pliket Koplo Shinta Gisul

Listen: 54.6K

Date: 12 Jan 2021

Duration: 5:21

Likes: 1.3K

Minggir Awas Pliket Koplo Shinta Gisul Video :

Description:

Minggir Awas Pliket Koplo Shinta Gisul, Mas kowe ojo sok ngganteng
Senajan wis sukses uripmu
Elek-elek biyen aku uwis tau
Kringeten bareng awakmu

Minggir awas pliket
Hooh iyoo, hooh iyoo
Hooh iyoo, hooh iyoo
Hooh iyoo, hooh iyoo

Hooh iyoo, hooh iyoo
Hooh iyoo, hooh iyoo
Hooh iyoo, hooh iyoo
Hooh iyoo, hooh iyoo
Hooh iyo iyo

Mas kowe ojo ngaku-ngaku
Ngoco sawangen dapurmu
Tangio ojo miring turumu
Ora sudi aku karo awakmu

Reff:
Ora masalah kowe ngenyek aku
Sing penting aku wis tau, wis tahu jeru
Ngomongo piro regamu
Tak dolne bengkok bapakku

Kowe urung ngerti sopo aku
Aku ratu youtube sing paling uayu
Minggato soko ngarepku
Timbang tak pancal raimu

Ora masalah kowe ngenyek aku
Sing penting aku wis tau, wis tahu jeru
Ngomongo piro regamu
Tak nyolong pitek tanggaku

Sopo seng sudi karo dangkrenganmu
Duwe manuk kok ora kaku kaku
Reneo nyedak o aku sayang
Rene tak keplak gundulmu

Minggir awas pliket
Hooh iyoo, hooh iyoo
Hooh iyoo, hooh iyoo
Hooh iyoo, hooh iyoo

Hooh iyoo, hooh iyoo
Hooh iyoo, hooh iyoo
Hooh iyoo, hooh iyoo
Hooh iyoo, hooh iyoo
Hooh iyo iyo

Mas kowe ojo sok ngganteng
Senajan wis sukses uripmu
Elek-elek biyen aku uwis tau
Gandeng pupu karo awakmu

Reff:
Ora masalah kowe ngenyek aku
Sing penting aku wis tau, wis tahu jeru
Ngomongo piro regamu
Tak dolne bengkok bapakku

Kowe urung ngerti sopo aku
Aku ratu youtube sing paling uayu
Minggato soko ngarepku
Timbang tak pancal raimu

Ora masalah kowe ngenyek aku
Sing penting aku wis tau, wis tahu jeru
Ngomongo piro regamu
Tak nyolong pitek tanggaku

Kowe urung ngerti sopo aku
Aku ratu youtube sing paling uayu
Minggato soko ngarepku
Timbang tak pancal raimu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Minggir Awas Pliket Koplo Shinta Gisul Mp3 Gratis, download mp3 Minggir Awas Pliket Koplo Shinta Gisul, download musik Minggir Awas Pliket Koplo Shinta Gisul, download Video Minggir Awas Pliket Koplo Shinta Gisul, Minggir Awas Pliket Koplo Shinta Gisul mp4
Download Lagu