Jihan Audy Aku Getun Sayang Lagu MP3 dan Video Download

Jihan Audy Aku Getun Sayang

Gambar Jihan Audy Aku Getun Sayang

Listen: 7.4K

Date: 22 Feb 2021

Duration: 5:01

Likes: 273

Jihan Audy Aku Getun Sayang Video :

Description:

Jihan Audy Aku Getun Sayang, Netes elohku ngempet roso kangenku
Marang sliramu sing tau ngiseni urepku
Aku sing mbok sayang sayang
Kowe wes tau berjuang
Nanging aku malah ngilang

Aku baru sadar lorone atimu
Nalikane kowe mbiyen iseh karo aku
Kowe seng nenani aku kowe ratu tak gugu
Ra tau tak jogo perasaanmu

Aku getun sayang nyapo mbiyen aku tego
Ninggal kowe pas sayang sayange
Tak gawe tatu jerune atimu
Sing raiso mbok lalekne

Aku getun sayang nyapo mbiyen aku
Ninggal kowe pas lagi sayang sayange
Saiki pas pengen mbalik
Kowe uwes di sanding wong liyo

Netes elohku ngempet roso kangenku
Marang sliramu sing tau ngiseni urepku
Aku sing mbok sayang sayang
Kowe wes tau berjuang
Nanging aku malah ngilang

Aku baru sadar lorone atimu
Nalikane kowe mbiyen iseh karo aku
Kowe seng nenani aku kowe ratu tak gugu
Ra tau tak jogo perasaanmu

Aku getun sayang nyapo mbiyen aku tego
Ninggal kowe pas sayang sayange
Tak gawe tatu jerune atimu
Sing raiso mbok lalekne

Aku getun sayang nyapo mbiyen aku
Ninggal kowe pas lagi sayang sayange
Saiki pas pengen mbalik
Kowe uwes di sanding wong liyo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Jihan Audy Aku Getun Sayang Mp3 Gratis, download mp3 Jihan Audy Aku Getun Sayang, download musik Jihan Audy Aku Getun Sayang, download Video Jihan Audy Aku Getun Sayang, Jihan Audy Aku Getun Sayang mp4
Download Lagu