Urip Dewe Dewe Sabrina Febriya X Pentingyakin Lagu MP3 dan Video Download

Urip Dewe Dewe Sabrina Febriya X Pentingyakin

Gambar Urip Dewe Dewe Sabrina Febriya X Pentingyakin

Listen: 3.4K

Date: 11 Apr 2021

Duration: 6:47

Likes: 270

Urip Dewe Dewe Sabrina Febriya X Pentingyakin Video :

Description:

Urip Dewe Dewe Sabrina Febriya X Pentingyakin, Tak sawang rembulan ing wengi iki
Soyo nambahi roso getunku iki
Kowe mbiyen seng jare ngancani
Nanging nyatane kowe ngapusi ati

Tresno ro kowe opo kudu lorone
Nganti mati ati lan perasaanku
Ku mencintaimu sepenuh hati
Kowe lungo ninggalke janji janjimu

Sepurane aku ra isi ngancani
Seng tak jalok lepaskan cintamu

Reff:
Jane aku ora pengen nyerah
Nanging kahanane
Seng nggawe aku koyo ngene
Ra kuat aku ngadepi sikapmu
Aku pamit cukup mung semene

Jujur aku ora pengen ngelarani
Nanging ati iki
Ora mungkin dadi siji
Ojo di pekso mung nambahi loro
Yen akhire urip dewe dewe

Tresno ro kowe opo kudu lorone
Nganti mati ati lan perasaanku
Ku mencintaimu sepenuh hati
Kowe lungo ninggalke janji janjimu

Sepurane aku ra isi ngancani
Seng tak jalok lepaskan cintamu

Reff:
Jane aku ora pengen nyerah
(aku sing salah..)
Nanging kahanane
Seng nggawe aku koyo ngene
Ra kuat aku ngadepi sikapmu
Aku pamit cukup mung semene

Jujur aku ora pengen ngelarani
(ra nduwe ati..)
Nanging ati iki
Ora mungkin dadi siji
Ojo di pekso mung nambahi loro
Yen akhire urip dewe dewe

Jane aku ora pengen nyerah
Nanging kahanane
Seng nggawe aku koyo ngene
Ra kuat aku ngadepi sikapmu
Aku pamit cukup mung semene

Jujur aku ora pengen ngelarani
Nanging ati iki
Ora mungkin dadi siji
Ojo di pekso mung nambahi loro
Yen akhire urip dewe dewe
Urip dewe dewe..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Urip Dewe Dewe Sabrina Febriya X Pentingyakin Mp3 Gratis, download mp3 Urip Dewe Dewe Sabrina Febriya X Pentingyakin, download musik Urip Dewe Dewe Sabrina Febriya X Pentingyakin, download Video Urip Dewe Dewe Sabrina Febriya X Pentingyakin, Urip Dewe Dewe Sabrina Febriya X Pentingyakin mp4
Download Lagu