Tarik Siss Semongko Anggun Pramudita Kacang Lali Kulite Lagu MP3 dan Video Download

Tarik Siss Semongko Anggun Pramudita Kacang Lali Kulite

Gambar Tarik Siss Semongko Anggun Pramudita Kacang Lali Kulite

Listen: 3K

Date: 14 Oct 2020

Duration: 5:30

Likes: 115

Tarik Siss Semongko Anggun Pramudita Kacang Lali Kulite Video :

Description:

Tarik Siss Semongko Anggun Pramudita Kacang Lali Kulite, Sekirane riko wes sing demen maning
Lilo sun lilo riko lalekno
Sekirane riko wes duwe liyane
Sing paran paran ison riko tinggal

Dienggo paran dwe demenan
Kadong atine kanggo wong liyan

Koyo kacang lali kulite
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
Koyo sing ono regane

Koyo kacang lali kulite
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
Koyo sing ono regane

Yaduh guti apuo nasib awak iki
Isun hang nunggoni wong liyo hang nduweni

Sekirane riko wes sing demen maning
Lilo sun lilo riko lalekno
Sekirane riko wes duwe liyane
Sing paran paran ison riko tinggal

Dienggo paran dwe demenan
Kadong atine kanggo wong liyan

Koyo kacang lali kulite
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
Koyo sing ono regane

Koyo kacang lali kulite
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
Koyo sing ono regane

Yaduh guti apuo nasib awak iki
Isun hang nunggoni wong liyo hang nduweni

Koyo kacang lali kulite
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
Koyo sing ono regane

Koyo kacang lali kulite
Bengen sayang saiki sing gape
Korban sun seprono seprene
Koyo sing ono regane

Yaduh guti apuo nasib awak iki
Isun hang nunggoni wong liyo hang nduweni

Yaduh guti apuo nasib awak iki
Isun hang nunggoni wong liyo hang nduweni

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tarik Siss Semongko Anggun Pramudita Kacang Lali Kulite Mp3 Gratis, download mp3 Tarik Siss Semongko Anggun Pramudita Kacang Lali Kulite, download musik Tarik Siss Semongko Anggun Pramudita Kacang Lali Kulite, download Video Tarik Siss Semongko Anggun Pramudita Kacang Lali Kulite, Tarik Siss Semongko Anggun Pramudita Kacang Lali Kulite mp4
Download Lagu