Rara Mutiara Ft Bagoes Mahotra Tau Cidro Lagu MP3 dan Video Download

Rara Mutiara Ft Bagoes Mahotra Tau Cidro

Gambar Rara Mutiara Ft Bagoes Mahotra Tau Cidro

Listen: 639

Date: 25 Dec 2020

Duration: 5:49

Likes: 90

Rara Mutiara Ft Bagoes Mahotra Tau Cidro Video :

Description:

Rara Mutiara Ft Bagoes Mahotra Tau Cidro, Trenyuh atiku rungu ceritomu
Nuwuhke tresno neng atiku
Bukaken lawang atimu
Aku bakal nambani loromu

Maturnuwunku kanggo perhatianmu
Selalu ono kanggo awakku
Nanging ngapuranen aku
Durung biso nompo tresnomu

Percoyoo marang tuluse tresnoku
Ora bakal tak larani atimu
Percoyoo marang gedene sayangku
Ora bakal tak tinggalke sliramu

Bukane aku cubrio
Nanging aku wis tau loro
Bukane aku ora percoyo
Nanging aku wis tau cidro
Aku isih wedi loro

Maturnuwunku kanggo perhatianmu
Selalu ono kanggo awakku
Nanging ngapuranen aku
Durung biso nompo tresnomu

Percoyoo marang tuluse tresnoku
Ora bakal tak larani atimu
Percoyoo marang gedene sayangku
Ora bakal tak tinggalke sliramu

Bukane aku cubrio
Nanging aku wis tau loro
Bukane aku ora percoyo
Nanging aku wis tau cidro
Aku isih wedi loro

(ojo wedi aku tulus tresno,)
(aku wedi mergo wis tau loro.)
(ora bakal kowe tak sio-sio,)
(aku isih wedi loro.)

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Rara Mutiara Ft Bagoes Mahotra Tau Cidro Mp3 Gratis, download mp3 Rara Mutiara Ft Bagoes Mahotra Tau Cidro, download musik Rara Mutiara Ft Bagoes Mahotra Tau Cidro, download Video Rara Mutiara Ft Bagoes Mahotra Tau Cidro, Rara Mutiara Ft Bagoes Mahotra Tau Cidro mp4
Download Lagu