Safira Inema Ambyar Sak Ambyar Ambyare Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Ambyar Sak Ambyar Ambyare

Gambar Safira Inema Ambyar Sak Ambyar Ambyare

Listen: 64K

Date: 28 Mar 2021

Duration: 4:10

Likes: 1.8K

Safira Inema Ambyar Sak Ambyar Ambyare Video :

Description:

Safira Inema Ambyar Sak Ambyar Ambyare, Wes kadung jeru koe malah mlayu
Wes tak sayang sayang koe malah ngilang
Wes tak perjuangne semono suwene
Tresnaku karo koe wes ra ono balung ri ne

Opo aku seh kurang gati
Opo aku seh kurang sayang
Opo mergo kahanan
Cintaku pindah tangan
Yen bondo seng dadi ukuran
Becik aku mundur angkat tangan
Sadar diri mungkin aku mung pelampiasan

Ambyar sak ambyar ambyare atiku
Getun di tinggal mergo wes kadung jeru
Pas indah indahe bubar tresnaku
Ora kroso mbrebes iluh neng pipiku

Wes kadung jeru koe malah mlayu
Wes tak sayang sayang koe malah ngilang
Wes tak perjuangne semono suwene
Tresnaku karo koe wes ra ono balung ri ne

Opo aku seh kurang gati
Opo aku seh kurang sayang
Opo mergo kahanan
Cintaku pindah tangan
Yen bondo seng dadi ukuran
Becik aku mundur angkat tangan
Sadar diri mungkin aku mung pelampiasan

Ambyar sak ambyar ambyare atiku
Getun di tinggal mergo wes kadung jeru
Pas indah indahe bubar tresnaku
Ora kroso mbrebes iluh neng pipiku

Ambyar sak ambyar ambyare atiku
Getun di tinggal mergo wes kadung jeru
Pas indah indahe bubar tresnaku
Ora kroso mbrebes iluh neng pipiku

Ora kroso mbrebes iluh neng pipiku
Neng pipiku...

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Ambyar Sak Ambyar Ambyare Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Ambyar Sak Ambyar Ambyare, download musik Safira Inema Ambyar Sak Ambyar Ambyare, download Video Safira Inema Ambyar Sak Ambyar Ambyare, Safira Inema Ambyar Sak Ambyar Ambyare mp4
Download Lagu