Ndx A K A Wegah Pisah Lagu MP3 dan Video Download

Ndx A K A Wegah Pisah

Gambar Ndx A K A Wegah Pisah

Listen: 779.4K

Date: 10 Apr 2021

Duration: 5:48

Likes: 17.1K

Ndx A K A Wegah Pisah Video :

Description:

Ndx A K A Wegah Pisah, Dek aku ra bakal nyerah
Senajan akhir akhir iki
Hubungane awakdewe akeh masalah
Ibarate gedene tembok cina
Duwure tower paris
Jembare ndoyo jerone segoro
Nek ono sik wani neteki dalane dewe
Geger geden wani dek
Mergo aku nek wis terlanjur sayang
Wis pokoke raurusan

Ibarat awak wis kroso sayah
Nanging atiku durung pengen pisah
Ibarat batinku wis kroso kesel
Tapi tanganku iseh pengen nyekel

Aku tak ngalah ben tresno ra bubrah
Demi kowe ati tak gawe betah
Kowene dadi geni aku sing banyu
Akune mbok nesoni tetepku
Tresno awakmu

Reff:
Wegah aku kelangan
Perjuanganku jempalikan tenanan
Tetep kuat ati nglewati cobaan
Bareng ngadepi rintangan

Nekat bakal tak terjang
Gedene masalah sing neteki dalan
Sabarno atimu usapen eluhmu
Aku tetep ning sandingmu

Rapp:
Raono panas raono udan
Kowe ngejaki pisahan
Tanpo sebab masalah sepele
Sing dadi alesan
Kesel ati iki ngampet
Pendak dino ora krasan
Sering kali kau lukai
Aku tanpa perasaan

Pikiranku uwis berat
Jane ati pengen muntab
Nesumu cuman sesaat
Orasah pamitan minggat
Ra pengen cerito tresno iki
Berakhir singkat
Tekan kapan pun tanganmu
Bakalan tak gandeng erat

Reff:
Wegah aku kelangan
Perjuanganku jempalikan tenanan
Tetep kuat ati nglewati cobaan
Bareng ngadepi rintangan

Nekat bakal tak terjang
Gedene masalah sing neteki dalan
Sabarno atimu usapen eluhmu
Aku tetep ning sandingmu

Rapp:
I love you, only you will not be
Replaced forever for me together
Kuwi artine aku slalu ono ning atimu
Selawase selamanya untuk selalu bersama

Gedene masalah rabakal iso nggawe pisah
Tekan kapan pun
Aku tetep ngadek rabakal nyerah
Walaupun seribu cobaan aku ra urusan
Soale nek wis kadung sayang
Bakal tak jogo tenan

Reff:
Wegah aku kelangan
Perjuanganku jempalikan tenanan
Tetep kuat ati nglewati cobaan
Bareng ngadepi rintangan

Nekat bakal tak terjang
Gedene masalah sing neteki dalan
Sabarno atimu usapen eluhmu
Aku tetep ning sandingmu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ndx A K A Wegah Pisah Mp3 Gratis, download mp3 Ndx A K A Wegah Pisah, download musik Ndx A K A Wegah Pisah, download Video Ndx A K A Wegah Pisah, Ndx A K A Wegah Pisah mp4
Download Lagu