Dj Santuy Gematine Sliramu Safira Inema Lagu MP3 dan Video Download

Dj Santuy Gematine Sliramu Safira Inema

Gambar Dj Santuy Gematine Sliramu Safira Inema

Listen: 20.4K

Date: 02 Jan 2021

Duration: 4:50

Likes: 688

Dj Santuy Gematine Sliramu Safira Inema Video :

Description:

Dj Santuy Gematine Sliramu Safira Inema, Dek jalukku ra neko neko
Tresno iki tok jogo
Adem ayem atiku naliko awakku
Nyawang esem lan guyumu

Mas aku ora neko neko
Tresno iki tak jogo
Tekane sliramu gawe bungah atiku
Naliko bebarengan ro sliramu

Senadjan awakdewe kehalang jarak lan wektu
Dongoku siji mong kanggo awakmu

Reff:
Tak gemateni sliramu tekan saiki
Gede rosoku ora mong ono lathi
Tekan kapan kan ku buktikan
Sliramu satu yang ku sayang

Senadjan awakdewe kehalang jarak lan wektu
Dongoku siji mong kanggo awakmu

Reff:
Tak gemateni sliramu tekan saiki
Gede rosoku ora mong ono lathi
Tekan kapan kan ku buktikan
Sliramu satu yang ku sayang

Tak gemateni sliramu tekan saiki
Gede rosoku ora mong ono lathi
Tekan kapan kan ku buktikan
Sliramu satu yang ku sayang

Sliramu satu yang ku sayang

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dj Santuy Gematine Sliramu Safira Inema Mp3 Gratis, download mp3 Dj Santuy Gematine Sliramu Safira Inema, download musik Dj Santuy Gematine Sliramu Safira Inema, download Video Dj Santuy Gematine Sliramu Safira Inema, Dj Santuy Gematine Sliramu Safira Inema mp4
Download Lagu