Tekomlaku Kelimpe Lagu MP3 dan Video Download

Tekomlaku Kelimpe

Gambar Tekomlaku Kelimpe

Listen: 80.2K

Date: 12 Feb 2021

Duration: 5:23

Likes: 3.2K

Tekomlaku Kelimpe Video :

Description:

Tekomlaku Kelimpe, Awale ayem ayem wae
Suwe-suwe malah nglimpe
Opo jalarane kui
Aku blas ora ngerti
Jebule aku tok apusi

Koe ndelik ke rosomu
Nggo wong liyo
Aku tetep nrimo mergo tresno koe
Pie-pie aku tetep
Merjuangke koe
Mung nggo hubungane awakdewe

Reff:
Wes cukup tenango aku
Ning kene ra lungo
Percoyo'o sayang
Aku ora ilang

Ra nyongko koe tego
Ngapusi aku ning mburiku
Padahal koe sing
Tak percoyo o o

Arepo koe ko ngono
Aku isih tetep nrimo
Mergo aku tulus
Marang sliramu

Koe ndelik ke rosomu
Nggo wong liyo
Aku tetep nrimo mergo tresno koe
Pie-pie aku tetep
Merjuangke koe
Mung nggo hubungane awakdewe

Reff:
Wes cukup tenango aku
Ning kene ra lungo
Percoyo'o sayang
Aku ora ilang

Ra nyongko koe tego
Ngapusi aku ning mburiku
Padahal koe sing
Tak percoyo o o

Arepo koe ko ngono
Aku isih tetep nrimo
Mergo aku tulus
Marang sliramu

Arepo koe ko ngono
Aku isih tetep nrimo
Mergo aku tulus
Marang sliramu
Wes dek orapopo o o
Aku wes iso legowo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tekomlaku Kelimpe Mp3 Gratis, download mp3 Tekomlaku Kelimpe, download musik Tekomlaku Kelimpe, download Video Tekomlaku Kelimpe, Tekomlaku Kelimpe mp4
Download Lagu