Happy Asmara Sampun Lilo By Woro Widowati Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Sampun Lilo By Woro Widowati

Gambar Happy Asmara Sampun Lilo By Woro Widowati

Listen: 601.5K

Date: 03 Feb 2021

Duration: 5:07

Likes: 13.3K

Happy Asmara Sampun Lilo By Woro Widowati Video :

Description:

Happy Asmara Sampun Lilo By Woro Widowati, Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
Tulus di nggo mbahagiakke sliramu
Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
Cukup aku yang merasakan itu

Masio aku dudu pilihanmu
Kowe tetep neng atiku

Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe
Nanging kowe sayang dee
Uwes tak lilakno wes kowe lungo o
Sing adoh seko uripku

Aku tresno karo kowe
Nanging kowe tresno dee
Aku sayang kowe
Nanging kowe sayang dee
Snajan ati loro, perih neng njero dodo nanging kudu tak tompo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Sampun Lilo By Woro Widowati Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Sampun Lilo By Woro Widowati, download musik Happy Asmara Sampun Lilo By Woro Widowati, download Video Happy Asmara Sampun Lilo By Woro Widowati, Happy Asmara Sampun Lilo By Woro Widowati mp4
Download Lagu