Loro Ati L D R Layang Dungo Restu Cindi Cintya Dewi Lagu MP3 dan Video Download

Loro Ati L D R Layang Dungo Restu Cindi Cintya Dewi

Gambar Loro Ati L D R Layang Dungo Restu Cindi Cintya Dewi

Listen: 36.1K

Date: 25 Dec 2020

Duration: 4:01

Likes: 3K

Loro Ati L D R Layang Dungo Restu Cindi Cintya Dewi Video :

Description:

Loro Ati L D R Layang Dungo Restu Cindi Cintya Dewi, Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga'no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga'no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Loro Ati L D R Layang Dungo Restu Cindi Cintya Dewi Mp3 Gratis, download mp3 Loro Ati L D R Layang Dungo Restu Cindi Cintya Dewi, download musik Loro Ati L D R Layang Dungo Restu Cindi Cintya Dewi, download Video Loro Ati L D R Layang Dungo Restu Cindi Cintya Dewi, Loro Ati L D R Layang Dungo Restu Cindi Cintya Dewi mp4
Download Lagu