Era Syaqira Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue Lagu MP3 dan Video Download

Era Syaqira Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue

Gambar Era Syaqira Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue

Listen: 4K

Date: 17 Mar 2021

Duration: 6:08

Likes: 83

Era Syaqira Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue Video :

Description:

Era Syaqira Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue, Ojo ngece karo wong ora nduwe
Rojo brono yen mati ora di gowo
Bebasan urip mong mampir ngombe
Ngono kui jare pini sepuh kae

Ojo ngece karo wong ora nduwe
Rojo brono yen mati ora di gowo
Bebasan urip mong mampir ngombe
Ngono kui jare pini sepuh kae

Nek numpak sepur asepe metu nduwur
Tiwas ajor mumur yen awak ora di ator
Nek numpak motor asepe metu ngisor
Urip ning alam ndonyo kudu sugih andhap asor

Nek numpak becak asepe metu telak
Ojo ngguyu ngakak yen urip lagi kepenak
Nek numpak andong asepe metu mbokong
Ojo plenggang plenggong
Mengko mundak koyo grandong

Dadi uwong ojo rumongso biso
Nanging uwong seng biso rumongso
Wong seng becik seng keno kebecikane
Ngono kui jarene simbahku dewe

Nek rujak nanas pantes di wadai gelas
Tiwas adem panas seng di gagas ora waras
Nek rujak dondong pantes diwadai lodong
Ojo plenggang plenggong
Mengko mundak koyo grandong

Nek rujak mayit lalapane rumah sakit
Binggung golek duit ngurusi barang kejepit
Nek rujak mayet lalapane rumah sakit
Binggung golek duit ngurusi barang kejepit

Dadio wong seng becik
Ojo do sirik opo-opo marai mangkel
Mengko malah kowe dadi ngrundel
Tiwas ngalah malah podo ngeyel
Mulane kowe manuto wong tuo
Ojo pisan-pisan kowe neko-neko
Jaman saiki sitik-sitik metu ragat
Urip'e ora tentrem malah kowe dadi njepat

Mulakno-mulakno rasah do ngeyel
Wong tuo le ngandani angel
Bola bali bola bali kowe nglarani ati
Wong tuomu nganti loro ati
Ngalor ngidul ngulon ngetan
Aku wis kenthir ra iso mikir
Kiwo (kiwo) kiwo (kiwo) kluwer kluwer

Nek rujak mayit lalapane rumah sakit
Binggung golek duit ngurusi barang kejepit
Nek rujak mayet lalapane rumah sakit
Binggung golek duit ngurusi barang kejepit

Nek rujak mayit lalapane rumah sakit
Binggung golek duit ngurusi barang kejepit
Nek rujak mayet lalapane rumah sakit
Binggung golek duit ngurusi barang kejepit

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Era Syaqira Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue Mp3 Gratis, download mp3 Era Syaqira Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue, download musik Era Syaqira Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue, download Video Era Syaqira Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue, Era Syaqira Ojo Ngece Karo Wong Ora Ndue mp4
Download Lagu