Rizki Maulana Ft Dudden Mbuh Lagu MP3 dan Video Download

Rizki Maulana Ft Dudden Mbuh

Gambar Rizki Maulana Ft Dudden Mbuh

Listen: 2.4K

Date: 01 Feb 2021

Duration: 4:30

Likes: 326

Rizki Maulana Ft Dudden Mbuh Video :

Description:

Rizki Maulana Ft Dudden Mbuh, Ning dalan iki aku ngenteni
Sliramu sing tau nglarani
Nanging opo bukti
Kowe mblenjani janji
Roso iki ra bakal tak baleni

Mbuh tekan kapan ajur ra karuan
Aku dewean mergo mbien wes kelaran
Ora iso ditambani
Senajan wes golek ganti
Mendem jero atiku rasane mati

Reff:
Mbuh aku wes ra kuat ngopo ngopo
Kelaran tresno atiku
Mung nelongso oo ooo

Atiku loro ho o
Yowes kabeh tak pasrahke sing kuoso

Nanging opo bukti
Kowe mblenjani janji
Jebul awakmu ratau ngrumangsani

Reff:
Mbuh aku wes ra kuat ngopo ngopo
Kelaran tresno atiku
Mung nelongso oo ooo

Atiku loro ho o
Yowes kabeh tak pasrahke sing kuoso

Mbuh aku wes rakuat ngopo ngopo
Kelaran tresno atiku
Mung nelongso ho hoo

Atiku loro ho o
Yowes kabeh tak pasrahke sing kuoso
Yowes kabeh tak pasrahke sing kuoso.

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Rizki Maulana Ft Dudden Mbuh Mp3 Gratis, download mp3 Rizki Maulana Ft Dudden Mbuh, download musik Rizki Maulana Ft Dudden Mbuh, download Video Rizki Maulana Ft Dudden Mbuh, Rizki Maulana Ft Dudden Mbuh mp4
Download Lagu