Safira Inema Lakon Opo Iki Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Lakon Opo Iki

Gambar Safira Inema Lakon Opo Iki

Listen: 808

Date: 13 Nov 2020

Duration: 4:53

Likes: 101

Safira Inema Lakon Opo Iki Video :

Description:

Safira Inema Lakon Opo Iki, Rasane ati
Ora sanggup maneh
Nahan roso kangen
Sing ra jelas ujunge

Pingin rasane
Wes cukup semene wae
Nanging soyo abot
Abot aku ra sanggup

Lakon opo iki
Sing lagi tak jalani
Koyo ngene
Rasane bingunge ati
Lakon opo iki

Pingin tak akhiri
Kabeh lelakon iki
Nanging arep sambat
Ra ono sing di sambati
Pingin tak akhiri

Reff:
Rasane ati
Ora sanggup maneh
Nahan roso kangen
Sing ra jelas ujunge

Pingin rasane
Wes cukup semene wae
Nanging soyo abot
Abot aku ra sanggup

Sayang ngertio opo sing tak rasakne
Neng kene aku ngenteni koe
Sayang ngertio opo sing tak rasakne
Neng kene aku ngenteni koe

Pingin tak akhiri
Kabeh lelakon iki
Nanging arep sambat
Ra ono sing di sambati
Pingin tak akhiri

Reff:
Rasane ati
Ora sanggup maneh
Nahan roso kangen
Sing ra jelas ujunge

Pingin rasane
Wes cukup semene wae
Nanging soyo abot
Abot aku ra sanggup

Rasane ati
Ora sanggup maneh
Nahan roso kangen
Sing ra jelas ujunge

Pingin rasane
Wes cukup semene wae
Nanging soyo abot
Abot aku ra sanggup

Sayang ngertio opo sing tak rasakne
Neng kene aku ngenteni koe
Sayang ngertio opo sing tak rasakne
Neng kene aku ngenteni koe..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Lakon Opo Iki Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Lakon Opo Iki, download musik Safira Inema Lakon Opo Iki, download Video Safira Inema Lakon Opo Iki, Safira Inema Lakon Opo Iki mp4
Download Lagu