Damara De Sayangmu Karo Kono Lagu MP3 dan Video Download

Damara De Sayangmu Karo Kono

Gambar Damara De Sayangmu Karo Kono

Listen: 3K

Date: 17 Oct 2020

Duration: 5:14

Likes: 255

Damara De Sayangmu Karo Kono Video :

Description:

Damara De Sayangmu Karo Kono, Seprono seprene
Kowe sing tak perjuangne
Nganti awakku koyo ngene
Pancen aku biso nduweni rogomu
Nanging ra biso nduweni atimu

Seprono seprene
Kowe sing tak perjuangne
Nganti awakku koyo ngene
Pancen aku biso nduweni rogomu
Nanging ra biso nduweni atimu

Tresnomu mung naliko butuh aku
Sayangmu mung naliko butuh aku
Suwe suwe
Sopo sing betah koyo ngene
Sing..di sayangi
Malah sayang karo liyane
Lilo aku lilo yen sayangmu karo kono
Menowo iki garise sing kuoso

Seprono seprene
Kowe sing tak perjuangne
Nganti awakku koyo ngene
Pancen aku biso nduweni rogomu
Nanging ra biso nduweni atimu

Tresnomu mung naliko butuh aku
Sayangmu mung naliko butuh aku
Su-we suwe
Sopo sing betah koyo ngene
Sing...di sayangi
Malah sayang karo liyane
Lilo aku lilo yen sayangmu karo kono
Menowo iki garise sing kuoso

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Damara De Sayangmu Karo Kono Mp3 Gratis, download mp3 Damara De Sayangmu Karo Kono, download musik Damara De Sayangmu Karo Kono, download Video Damara De Sayangmu Karo Kono, Damara De Sayangmu Karo Kono mp4
Download Lagu