Yeni Inka Sepine Ati Lagu MP3 dan Video Download

Yeni Inka Sepine Ati

Gambar Yeni Inka Sepine Ati

Listen: 16K

Date: 23 Jan 2021

Duration: 4:54

Likes: 242

Yeni Inka Sepine Ati Video :

Description:

Yeni Inka Sepine Ati, Lintang lintang ono ing wengi iki
Seng gelem ngancani saben wengiku
Bulan bulan tulong sampekno
Salam iki kanggo sing wis nglarani aku

Tulong ojo ngecewakne aku
Seng wes berjuang
Tulong ojo ngecewakne ati iki ngeliyo

Reff:
Biyen tahu ngancani saiki ono ngendi
Langit wengi iki kroso sepi ning ati
Neng kene aku ngenteni sliramu
Karo nyawang lintang
Wengi iki kroso sepi ning ati

Bulan bulan tulong sampekno
Salam iki kanggo sing wis nglarani aku

Reff:
Biyen tahu ngancani saiki ono ngendi
Langit wengi iki kroso sepi ning ati
Neng kene aku ngenteni sliramu
Karo nyawang lintang
Wengi iki kroso sepi ning ati

Bulan bulan tulong sampekno
Salam iki kanggo sing wis nglarani aku

Reff:
Biyen tahu ngancani saiki ono ngendi
Langit wengi iki kroso sepi ning ati
Neng kene aku ngenteni sliramu
Karo nyawang lintang
Wengi iki kroso sepi ning ati

Biyen tahu ngancani saiki ono ngendi
Langit wengi iki kroso sepi ning ati
Neng kene aku ngenteni sliramu
Karo nyawang lintang
Wengi iki kroso sepi ning ati..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Yeni Inka Sepine Ati Mp3 Gratis, download mp3 Yeni Inka Sepine Ati, download musik Yeni Inka Sepine Ati, download Video Yeni Inka Sepine Ati, Yeni Inka Sepine Ati mp4
Download Lagu