James Ap Watu Lagu MP3 dan Video Download

James Ap Watu

Gambar James Ap Watu

Listen: 15.3K

Date: 21 Jan 2021

Duration: 5:32

Likes: 1.1K

James Ap Watu Video :

Description:

James Ap Watu, Watu hang atos baen magih biso kekikis
Tapi atin riko soyo ngatos-ngatosno
Belajaro ngerteni dung pingin diregani
Jajalo rasakno makne podo keroso

Bolak balik riko gawe wirang
Isun nong ngarep wong liyan

Makne wis sun kubur urip-urip
Kenangan ring ati timbang loro ati
Mergane desimpeno soyo gerogoti
Mergane kenangan iki
Mung gawe kangelan isun biso lali
Pungkase mung gawe urip keroso mati

Bolak balik riko gawe wirang
Isun nong ngarep wong liyan

Makne wis sun kubur urip-urip
Kenangan ring ati timbang loro ati
Mergane desimpeno soyo gerogoti
Mergane kenangan iki
Mung gawe kangelan isun biso lali
Pungkase mung gawe urip keroso mati

Makne wis sun kubur urip-urip
Kenangan ring ati timbang loro ati
Mergane desimpeno soyo gerogoti
Mergane kenangan iki
Mung gawe kangelan isun biso lali
Pungkase mung gawe urip keroso mati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu James Ap Watu Mp3 Gratis, download mp3 James Ap Watu, download musik James Ap Watu, download Video James Ap Watu, James Ap Watu mp4
Download Lagu