Alvi Ananta Ra Iso Nyanding Lagu MP3 dan Video Download

Alvi Ananta Ra Iso Nyanding

Gambar Alvi Ananta Ra Iso Nyanding

Listen: 37.5K

Date: 24 Mar 2021

Duration: 4:41

Likes: 373

Alvi Ananta Ra Iso Nyanding Video :

Description:

Alvi Ananta Ra Iso Nyanding, Iso nembang
Tapi ra iso nyuling
Masiyo sayang mung iso nyawang
Aku ra iso nyanding

Jane kowe ngerti roso ning ati
Tapi kok yo kowe ra perduli
Gedene angenku marang sliramu
Aku iso nduweni atimu

Nanging kowe kok yo ra keroso
Aku iki wis kadung tresno

Reff:
Iso nembang
Tapi ra iso nyuling
Masiyo sayang
Mung iso nyawang
Aku ra iso nyanding

Tuku bawang
Keliru merico
Wis kadung sayang
Wis kadung tresno
Aku mbok anggep konco
Atiku nelongso

Jane kowe ngerti roso ning ati
Tapi kok yo kowe ra perduli
Gedene angenku marang sliramu
Aku iso nduweni atimu

Nanging kowe kok yo ra keroso
Aku iki wis kadung tresno

Reff:
Iso nembang
Tapi ra iso nyuling
Masiyo sayang
Mung iso nyawang
Aku ra iso nyanding

Tuku bawang
Keliru merico
Wis kadung sayang
Wis kadung tresno
Aku mbok anggep konco

Iso nembang
Tapi ra iso nyuling
Masiyo sayang
Mung iso nyawang
Aku ra iso nyanding

Tuku bawang
Keliru merico
Wis kadung sayang
Wis kadung tresno
Aku mbok anggep konco
Atiku nelongso..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Alvi Ananta Ra Iso Nyanding Mp3 Gratis, download mp3 Alvi Ananta Ra Iso Nyanding, download musik Alvi Ananta Ra Iso Nyanding, download Video Alvi Ananta Ra Iso Nyanding, Alvi Ananta Ra Iso Nyanding mp4
Download Lagu