Manut Dalane Donna Jello Lagu MP3 dan Video Download

Manut Dalane Donna Jello

Gambar Manut Dalane Donna Jello

Listen: 8K

Date: 12 Nov 2020

Duration: 4:36

Likes: 453

Manut Dalane Donna Jello Video :

Description:

Manut Dalane Donna Jello, Rumangsane, aku ora due ati
Sakpenakmu dewe leh mu nglarani
Rumangsane, aku ora due roso
Kowe tego rabi karo wong liyo

Wes tak cobo
Aku ngilangi roso.. tresno iki
Nglaleke janji, sek wes tok blenjani

Gusti ajeng pripun malih
Yen iki sampun takdire kulo manut dalane
Gusti kula namung manungso
Sing sagete namung kathah dedongo

Sudah berulang, kali ku bertahan
Berjuang dinggo tekan neng bebrayan
Tapi kenyataan, ora tekan pelaminan
Koe ora nrimo karo keadaan

Tekan sepiro, aku arep nyobo ra nelongso
Ngilangi loro neng njero dodo

Gusti.. ajeng pripun malih
Yen iki sampun takdire kulo manut dalane
Gusti.. kula namung manungso
Sing sagete namung kathah dedongo

Gusti.. ajeng pripun malih
Yen iki sampun takdire kulo manut dalane
Gusti.. kula namung manungso
Sing sagete namung kathah dedongo
Sing sagete namung kathah dedongo
Sing sagete
Namung kathah dedongo.

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Manut Dalane Donna Jello Mp3 Gratis, download mp3 Manut Dalane Donna Jello, download musik Manut Dalane Donna Jello, download Video Manut Dalane Donna Jello, Manut Dalane Donna Jello mp4
Download Lagu