Irwan Putra Tanpo Balesmu Lagu MP3 dan Video Download

Irwan Putra Tanpo Balesmu

Gambar Irwan Putra Tanpo Balesmu

Listen: 4K

Date: 09 Feb 2021

Duration: 5:51

Likes: 363

Irwan Putra Tanpo Balesmu Video :

Description:

Irwan Putra Tanpo Balesmu, Bener
Aku mbiyen tau ono roso
Nanging uwis suwe tak lalekno
Mergo jawabmu ra ono

Bener
Aku mbiyen tau nandur tresno
Nanging sing tak oleh mung kuciwo
Soyo jeru malah loro

Sakjane aku ra pengen ngeleng-eleng
Mergane tak anggep uwis ora penting
Cukup tak pendeme dewe lalekke wae

Reff:
Wes ra ono guno saiki kowe moro
Nakokke roso sek uwes tak lalekno
Rosoku wes mati tresno tak ilangi
Aku sadar diri

Kowe ora ngrasakke mendem roso dewe
Kepiye larane ora tau digape
Tresno seng tulus nggo kowe
Ratau mbok bales senadyan sitik wae

Bener
Aku mbiyen tau nandur tresno
Nanging sing tak oleh mung kuciwo
Soyo jeru malah loro

Sakjane aku ra pengen ngeleng-eleng
Mergane tak anggep uwis ora penting
Cukup tak pendeme dewe lalekke wae

Reff:
Wes ra ono guno saiki kowe moro
Nakokke roso sek uwes tak lalekno
Rosoku wes mati tresno tak ilangi
Aku sadar diri

Kowe ora ngrasakke mendem roso dewe
Kepiye larane ora tau digape
Tresno seng tulus nggo kowe
Ratau mbok bales senadyan sitik wae..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Irwan Putra Tanpo Balesmu Mp3 Gratis, download mp3 Irwan Putra Tanpo Balesmu, download musik Irwan Putra Tanpo Balesmu, download Video Irwan Putra Tanpo Balesmu, Irwan Putra Tanpo Balesmu mp4
Download Lagu