Happy Asmara Ft Nadia Aprilia Separo Nyowo Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Ft Nadia Aprilia Separo Nyowo

Gambar Happy Asmara Ft Nadia Aprilia Separo Nyowo

Listen: 256.7K

Date: 11 Feb 2021

Duration: 5:14

Likes: 3.4K

Happy Asmara Ft Nadia Aprilia Separo Nyowo Video :

Description:

Happy Asmara Ft Nadia Aprilia Separo Nyowo, Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Di banding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
Nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
Sampek tumekane pati marang sliramu

Separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
Iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
Kangenku ngelayung marang sliramu
Tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
Mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

Abot sing tak songgo iku ora sepiro
Di banding kangenku sing ning njero dodo
Bingung keserang rindu urip keroso sintru
Yen sampek durung keturut nyanding sliramu

Mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
Nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
Aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
Sampek tumekane pati marang sliramu

Separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
Tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
Iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Ft Nadia Aprilia Separo Nyowo Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Ft Nadia Aprilia Separo Nyowo, download musik Happy Asmara Ft Nadia Aprilia Separo Nyowo, download Video Happy Asmara Ft Nadia Aprilia Separo Nyowo, Happy Asmara Ft Nadia Aprilia Separo Nyowo mp4
Download Lagu