Jalan Wonosari Ninggal Cerito Empat Lima Ft Rani Artalita Lagu MP3 dan Video Download

Jalan Wonosari Ninggal Cerito Empat Lima Ft Rani Artalita

Gambar Jalan Wonosari Ninggal Cerito Empat Lima Ft Rani Artalita

Listen: 12.7K

Date: 07 Apr 2021

Duration: 6:31

Likes: 366

Jalan Wonosari Ninggal Cerito Empat Lima Ft Rani Artalita Video :

Description:

Jalan Wonosari Ninggal Cerito Empat Lima Ft Rani Artalita, Aku sing tau ngisi atimu
Sing tau neng uripmu
Sing tau njogo awakmu

Aku sing kerep mbok sepelekke
Sing kerep mbok acuhke
Koe luwih milih karo de'e

Aku wes ikhlas
Yen akhire koe ninggal aku
Demi iso mlaku karo de'e

Reff:
Wes kudu tak lilakke
Duh nimas koe
Sesandingan karo de'e
Aku tak dewe
Mergo tresno kui jane
Ora iso di peksakke
Yowes aku tak milih dewe

Kangmas jalan wonosari iki
Dadi saksi bisu
Putuse tali asmoro iki
Sepurane aku ora iso ro sliramu
Sing tau neng atiku

Mugo koe bahagio
Karo wong liyo
Ojo nganti uripmu
Dadi sengsoro
Rasah getuni awakku
Sing tau neng uripmu
Iki wes keputusanmu

Reff:
Wes kudu tak lilakke
Duh nimas koe
Sesandingan karo de'e
Aku tak dewe
Mergo tresno kui jane
Ora iso di peksakke
Yowes aku tak milih dewe

Kangmas jalan wonosari iki
Dadi saksi bisu
Putuse tali asmoro iki
Sepurane aku ora iso ro sliramu
Sing tau neng atiku

Sepurane aku
Raiso ro sliramu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Jalan Wonosari Ninggal Cerito Empat Lima Ft Rani Artalita Mp3 Gratis, download mp3 Jalan Wonosari Ninggal Cerito Empat Lima Ft Rani Artalita, download musik Jalan Wonosari Ninggal Cerito Empat Lima Ft Rani Artalita, download Video Jalan Wonosari Ninggal Cerito Empat Lima Ft Rani Artalita, Jalan Wonosari Ninggal Cerito Empat Lima Ft Rani Artalita mp4
Download Lagu