Temanggung Ninggal Rasa Ronz Asmara Lagu MP3 dan Video Download

Temanggung Ninggal Rasa Ronz Asmara

Gambar Temanggung Ninggal Rasa Ronz Asmara

Listen: 3.1K

Date: 22 Feb 2021

Duration: 5:54

Likes: 152

Temanggung Ninggal Rasa Ronz Asmara Video :

Description:

Temanggung Ninggal Rasa Ronz Asmara, Ademe howo iki
Tansah ngelingke
Isih ono cerito
Aku ning kene
Berharap biso bebrayan
Karo koe tekan selawase

Ning nyatane koe lungo
Ninggalake roso
Sing durung gedugo
Nganti seprene
Aku ora ngerti kepiye atimu
Sak tenane marang aku

Reff:
Temanggung ninggal roso
Ning ati tansah keloro-loro
Koe isih ning sandingku
Nyawang aku karo ngguya-ngguyu

Temanggung ninggal cerito
Ati iki isih nyimpen roso
Jujur isih ngenteni
Aku mung pengin koe ngerti

Ho wo wo
Ho uwo wo uwoo
Hu u u

Reff:
Temanggung ninggal roso
Ning ati tansah keloro-loro
Koe isih ning sandingku
Nyawang aku karo ngguya-ngguyu

Temanggung ninggal cerito
Ati iki isih nyimpen roso
Jujur isih ngenteni
Aku mung pengin koe ngerti

Temanggung ninggal roso
Ning ati tansah keloro-loro
Koe isih ning sandingku
Nyawang aku karo ngguya-ngguyu

Temanggung ninggal cerito
Ati iki isih nyimpen roso
Jujur isih ngenteni
Aku mung pengin koe ngerti
Jujur isih ngenteni
Aku mung pengin koe ngerti..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Temanggung Ninggal Rasa Ronz Asmara Mp3 Gratis, download mp3 Temanggung Ninggal Rasa Ronz Asmara, download musik Temanggung Ninggal Rasa Ronz Asmara, download Video Temanggung Ninggal Rasa Ronz Asmara, Temanggung Ninggal Rasa Ronz Asmara mp4
Download Lagu