Fira Azahra Kuto Kenangan Lagu MP3 dan Video Download

Fira Azahra Kuto Kenangan

Gambar Fira Azahra Kuto Kenangan

Listen: 3.7K

Date: 02 Feb 2021

Duration: 5:37

Likes: 227

Fira Azahra Kuto Kenangan Video :

Description:

Fira Azahra Kuto Kenangan, Kuto iki
Sing dadi kenangan
Aku lan kowe berjumpa bersama
Tulong duh gusti roso nopo niki

Esem manismu
Sing marai ati
Roso tresnoku mung kanggo sliramu
Tenan atiku ra bakal ngapusi

Ngapuntene kulo pun tresno marang kowe
Kekancan iki ra bakal luntur
Sing tenang wae

Reff:
Kuto iki
Sing dadi saksi tresno ro kowe
Ku yakin kabeh wes di atur ro gusti
Senadjan roso iki ra bakal tak ungkapke

Kuto iki
Bakal nduwe cerito ning uripku
Aku wong cilik yen kanggo sliramu
Cukup tak simpen lan tak tulis ning tembang iki

Ngapuntene kulo pun tresno marang kowe
Kekancan iki ra bakal luntur
Sing tenang wae

Reff:
Kuto iki
Sing dadi saksi tresno ro kowe
Ku yakin kabeh wes di atur ro gusti
Senadjan roso iki ra bakal tak ungkapke

Kuto iki
Bakal nduwe cerito ning uripku
Aku wong cilik yen kanggo sliramu
Cukup tak simpen lan tak tulis ning tembang iki

Reff:
Kuto iki
Sing dadi saksi tresno ro kowe
Ku yakin kabeh wes di atur ro gusti
Senadjan roso iki ra bakal tak ungkapke

Kuto iki
Bakal nduwe cerito ning uripku
Aku wong cilik yen kanggo sliramu
Cukup tak simpen lan tak tulis ning tembang iki

Kuto iki sing dadi saksi...

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Fira Azahra Kuto Kenangan Mp3 Gratis, download mp3 Fira Azahra Kuto Kenangan, download musik Fira Azahra Kuto Kenangan, download Video Fira Azahra Kuto Kenangan, Fira Azahra Kuto Kenangan mp4
Download Lagu