Anggun Pramudita Sejatine Roso Lagu MP3 dan Video Download

Anggun Pramudita Sejatine Roso

Gambar Anggun Pramudita Sejatine Roso

Listen: 1.1M

Date: 27 Sep 2020

Duration: 4:56

Likes: 4.1K

Anggun Pramudita Sejatine Roso Video :

Description:

Anggun Pramudita Sejatine Roso, Keliwat ulihe ngrumati
Ngeroksosejatine roso iki
Mungguh terus terang
Sun sing ono nyali
Ngembang kesimpen nyang ati

Mendah kebukak lawang ati
Arume kembang isun hang duweni
Amrih ketompo welas hang suci
Sun sagah sabar nganteni

Mung riko.....mung kanggo riko
Kabeh sejatine roso
Sing ono...sing ono hang biso
Ngalangi roso welas iki

Keliwat ulihe ngrumati
Ngeroksosejatine roso iki
Mungguh terus terang
Sun sing ono nyali
Ngembang kesimpen nyang ati

Mendah kebukak lawang ati
Arume kembang isun hang duweni
Amrih ketompo welas hang suci
Sun sagah sabar nganteni

Mung riko.....mung kanggo riko
Kabeh sejatine roso
Sing ono...sing ono hang biso
Ngalangi roso welas iki

Mendah kebukak lawang ati
Arume kembang isun hang duweni
Amrih ketompo welas hang suci
Sun sagah sabar nganteni

Mung riko.....mung kanggo riko
Kabeh sejatine roso
Sing ono...sing ono hang biso
Ngalangi roso welas iki

Mung riko.....mung kanggo riko
Kabeh sejatine roso
Sing ono...sing ono hang biso
Ngalangi roso welas iki

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Anggun Pramudita Sejatine Roso Mp3 Gratis, download mp3 Anggun Pramudita Sejatine Roso, download musik Anggun Pramudita Sejatine Roso, download Video Anggun Pramudita Sejatine Roso, Anggun Pramudita Sejatine Roso mp4
Download Lagu