Waton Genjreng Cerito Tresnaku Lagu MP3 dan Video Download

Waton Genjreng Cerito Tresnaku

Gambar Waton Genjreng Cerito Tresnaku

Listen: 2.4K

Date: 01 Jan 2021

Duration: 5:03

Likes: 363

Waton Genjreng Cerito Tresnaku Video :

Description:

Waton Genjreng Cerito Tresnaku, Ademe ing wayah wengi
Kelingan kowe tau tak tresnani
Sing mbiyen nggawe nyamane ati
Lan wis nggawe lorone ati

Duh kang mas ra sah dielingke
Ceritane aku lan kowe
Itu semua kesalahmu
Ninggal lungo menduakanku

Reff:
Opo salahku iki
Kuwi kabeh mergo kowe sing njalari
Kowe mblenjani janji
Ninggalke loro ning ati iki

Sing mbiyen nggawe nyamane ati
Lan wis nggawe lorone ati

Duh kang mas ra sah dielingke
Ceritane aku lan kowe
Itu semua kesalahmu
Ninggal lungo menduakanku huu wo

Reff:
Opo salahku iki
Kuwi kabeh mergo kowe sing njalari
Kowe mblenjani janji
Ninggalke loro ning ati iki

Panga..purone awakku
Sing wis tau ngelarani atimu
Ngopo wong tuamu
Ra maringi restu katresnanku

Mergo wong tuaku
(mergo wong tuamu..)
Ra paringi restu katresnanku
(ra maringi restu katresnanku..)
Oooo oooo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Waton Genjreng Cerito Tresnaku Mp3 Gratis, download mp3 Waton Genjreng Cerito Tresnaku, download musik Waton Genjreng Cerito Tresnaku, download Video Waton Genjreng Cerito Tresnaku, Waton Genjreng Cerito Tresnaku mp4
Download Lagu