Galih Bangun Cangkeman Lagu MP3 dan Video Download

Galih Bangun Cangkeman

Gambar Galih Bangun Cangkeman

Listen: 6.8K

Date: 26 Dec 2020

Duration: 4:32

Likes: 1.5K

Galih Bangun Cangkeman Video :

Description:

Galih Bangun Cangkeman, Mendung peteng dadio udan
Tak go nutupi ati sing kelaran
Smamar eluh sing mili gerus njero ati
Ra tak nyono kowe mung ngapusi

Drijimu tak pesen ali-ali
Ningopo kowe tego mblenjani
Tresnoku tok bungkus tanpo ati
Ra nyono kowe tego ngelarani

Saiki aku dewekan
Di pontang-pantingke kahanan
Ora ngiro tresnamu mung cangkeman

Mendung peteng dadio udan
Tak go nutupi ati sing kelaran
Smamar eluh sing mili gerus njero ati
Ra tak nyono kowe mung ngapusi

Drijimu tak pesen ali-ali
Ningopo kowe tego mblenjani
Tresnoku tok bungkus tanpo ati
Ra nyono kowe tego ngelarani

Drijimu tak pesen ali-ali
Ningopo kowe tego mblenjani
Tresnoku tok bungkus tanpo ati
Ra nyono kowe tego ngelarani

Saiki aku dewekan
Di pontang-pantingke kahanan
Ora ngiro tresnamu mung cangkeman

Ora ngiro tresnamu mung cangkeman

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Galih Bangun Cangkeman Mp3 Gratis, download mp3 Galih Bangun Cangkeman, download musik Galih Bangun Cangkeman, download Video Galih Bangun Cangkeman, Galih Bangun Cangkeman mp4
Download Lagu