Intan Rahma Langit Mendung Lagu MP3 dan Video Download

Intan Rahma Langit Mendung

Gambar Intan Rahma Langit Mendung

Listen: 1.8K

Date: 21 Jan 2021

Duration: 5:10

Likes: 143

Intan Rahma Langit Mendung Video :

Description:

Intan Rahma Langit Mendung, Tak tutupi nganggo udan
Tangis sing nang pipi
Aku ra pingin kowe ngerti
Yen eluh mripatku mili

Matur suwun kanggo wingi
Kowe wis ngancani
Sing tak pesen saiki
Mlakuo sing ati-ati

Kowe getun wis ra guno
Wis dalanku lungo
Mungkin tanpo awakku
Seneng dino-dinomu

Dadi ngene mergo kowe
Kabeh sing nggawe
Tresno ning ati iki
Luntur ra mbok sisani

Loro tak sanggane dewe
Aku kuat ngrasakke
Kowe bakale kelangan
Uwong sing sayang tenan…

Reff:
Langite wis mendung
Tangis ra iso tak bendung
Tresno sing mbiyen ngrembuyung
Ra iso disambung

Loroku kepatri
Tandes ning ati iki
Sampun cekap sakniki
Matur suwun ra sah digetuni

Kowe getun wis ra guno
Wis dalanku lungo
Mungkin tanpo awakku
Seneng dino-dinomu

Dadi ngene mergo kowe
Kabeh sing nggawe
Tresno ning ati iki
Luntur ra mbok sisani

Loro tak sanggane dewe
Aku kuat ngrasakke
Kowe bakale kelangan
Uwong sing sayang tenan…

Reff:
Langite wis mendung
Tangis ra iso tak bendung
Tresno sing mbiyen ngrembuyung
Ra iso disambung

Loroku kepatri
Tandes ning ati iki
Sampun cekap sakniki
Matur suwun ra sah digetuni

Langite wis mendung
Tangis ra iso tak bendung
Tresno sing mbiyen ngrembuyung
Ra iso disambung

Loroku kepatri
Tandes ning ati iki
Sampun cekap sakniki
Matur suwun ra sah digetuni..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Intan Rahma Langit Mendung Mp3 Gratis, download mp3 Intan Rahma Langit Mendung, download musik Intan Rahma Langit Mendung, download Video Intan Rahma Langit Mendung, Intan Rahma Langit Mendung mp4
Download Lagu