Safira Inema Seni Menyakiti Hati Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Seni Menyakiti Hati

Gambar Safira Inema Seni Menyakiti Hati

Listen: 177.1K

Date: 29 Jan 2021

Duration: 4:48

Likes: 4.4K

Safira Inema Seni Menyakiti Hati Video :

Description:

Safira Inema Seni Menyakiti Hati, Umpomo kowe ngerti rosoku iki
Tulus lan ikhlas soko ati
Tapi kowe uwes bedo
Kowe uwes ro wong liyo
Tak simpen loro jroning dodo

Kenangn ro kowe ora bakal lali
Sing mbiyen wes tau ngucap janji
Mbiyen kowe neng atiku
Sing ngiseni bendinoku
Malah natoni atiku

Aku wes ra nggagas kata cinta
Yen mung gawe aku sengsara
Wes cukup loro iki ora bakal tak baleni
Aku wes ora nduwe ati nganti mati roso iki
Berhenti dalam seni menyakiti hati

Kenangn ro kowe ora bakal lali
Sing mbiyen wes tau ngucap janji
Mbiyen kowe neng atiku
Sing ngiseni bendinoku
Malah natoni atiku

Aku wes ra nggagas kata cinta
Yen mung gawe aku sengsara
Wes cukup loro iki ora bakal tak baleni
Aku wes ora nduwe ati nganti mati roso iki
Berhenti dalam seni menyakiti hati

Aku wes ra nggagas kata cinta
Yen mung gawe aku sengsara
Wes cukup loro iki ora bakal tak baleni
Aku wes ora nduwe ati nganti mati roso iki
Berhenti dalam seni menyakiti hati

Berhenti dalam seni menyakiti hati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Seni Menyakiti Hati Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Seni Menyakiti Hati, download musik Safira Inema Seni Menyakiti Hati, download Video Safira Inema Seni Menyakiti Hati, Safira Inema Seni Menyakiti Hati mp4
Download Lagu