Eny Sagita Kidung Wahyu Kolosebo Lagu MP3 dan Video Download

Eny Sagita Kidung Wahyu Kolosebo

Gambar Eny Sagita Kidung Wahyu Kolosebo

Listen: 4.6M

Date: 01 Nov 2018

Duration: 5:53

Likes: 31.4K

Eny Sagita Kidung Wahyu Kolosebo Video :

Description:

Eny Sagita Kidung Wahyu Kolosebo, Rumekso isun laku nisto ngoyo woro
Kelawan mekak howo, howo kang dur angkoro
Senajan setan gentayangan tansah gawe rubedo
Hinggo pupusing jaman
Hameteg ingsun nyirep geni wiso murko
Meper hardaning ponco saben ulesing netro
Linambaran sih kawelasan ingkang paring kamulyan
Sang hyang jati pengeran
Jiwanggo kalbu samudro pepuntoning laku
Tumuju dateng gusti dzat kang amurbo dumadi
Manunggaling kawulo gusti krenteg ati bakal dumadi
Mukti ingsun tanpo piranti
Sumebyar ing sukmo madu sarining perwito
Maneko warno prodo mbangun projo sampurno
Sengkolo tido mukso kolobendu nyoto sirno
Tyasing roso mardiko
Mugiyo den sedyo pusoko kalimosodo
Yekti dadi mustiko sakjroning jiwo rogo
Bejo mulyo waskito digdoyo bowo leksono
Byar manjing sigro sigro
Ampuh sepuh wutuh tan keno iso paneluh
Gagah bungah sumringah ndadar ing wayah wayah
Satriyo toto sembodo wirotomo katon sewu kartiko
Ketaman wahyu kolosebo
Memuji ingsun kanthi suwito linuhung
Segoro gondo arum swuh rep dupo kumelun
Ginulah niat ingsun hangidung sabdo kang luhur
Titahing sang hyang agung
Rembesing tresno tondo luhing netro roso
Roso rasaning ati kadyo tirto kang suci
Kawistoro jopo montro kondang dadi pepadang
Palilahing sang hyang wenang
Nowo dewo jawoto talisantiko bawono
Prasido sidikoro ing sasono asmoro loyo
Sri narendro kolosebo winisudo ing gegono
Datan gingsir sewu warso

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Eny Sagita Kidung Wahyu Kolosebo Mp3 Gratis, download mp3 Eny Sagita Kidung Wahyu Kolosebo, download musik Eny Sagita Kidung Wahyu Kolosebo, download Video Eny Sagita Kidung Wahyu Kolosebo, Eny Sagita Kidung Wahyu Kolosebo mp4
Download Lagu