Angga Menjeng Feat Mukidi Alun Alun Nganjuk Jandhut Version Lagu MP3 dan Video Download

Angga Menjeng Feat Mukidi Alun Alun Nganjuk Jandhut Version

Gambar Angga Menjeng Feat Mukidi Alun Alun Nganjuk Jandhut Version

Listen: 1.6K

Date: 11 Oct 2020

Duration: 3:57

Likes: 152

Angga Menjeng Feat Mukidi Alun Alun Nganjuk Jandhut Version Video :

Description:

Angga Menjeng Feat Mukidi Alun Alun Nganjuk Jandhut Version, Lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
Mecakā€™e endahing wengi kutha nganjuk iki
Sumilir angin wates nggugah kangene ati
Apa kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan tho dek karo aku iki
Ning terminal stasiun nggonku nggoleki

Sumilir angin wates nggugah kangene ati
Apa kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
Ning terminal stasiun nggonku nggoleki

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Angga Menjeng Feat Mukidi Alun Alun Nganjuk Jandhut Version Mp3 Gratis, download mp3 Angga Menjeng Feat Mukidi Alun Alun Nganjuk Jandhut Version, download musik Angga Menjeng Feat Mukidi Alun Alun Nganjuk Jandhut Version, download Video Angga Menjeng Feat Mukidi Alun Alun Nganjuk Jandhut Version, Angga Menjeng Feat Mukidi Alun Alun Nganjuk Jandhut Version mp4
Download Lagu