Sigarane Nyawa Pop Ice Cokelat Lagu MP3 dan Video Download

Sigarane Nyawa Pop Ice Cokelat

Gambar Sigarane Nyawa Pop Ice Cokelat

Listen: 4.4K

Date: 11 Nov 2020

Duration: 5:10

Likes: 417

Sigarane Nyawa Pop Ice Cokelat Video :

Description:

Sigarane Nyawa Pop Ice Cokelat, Wis cukup tresnaku dinggo liyane
Wis tak jogo atiku marang sliramu
Ning kene aku merjuangke maharmu
Dinggo ngrabeni sliramu cah ayu

Tak jaluk kowe ojo ngeliyo ati
Ojo mundur senajan jarake ra keukur
Nalikane aku ngucap janji nggo kowe
Bakal setio tekan saklawase

Saiki tibo wayahe
Lungguh jejer ning pelaminan

Reff:
Matur nuwun wis gelem
Dadi sigarane nyawaku
Kini hati kita berdua
Telah menjadi satu

Aku ro kowe
Ngucapake janji
Takkan berpaling
Di hati yang lain

Tak jaluk kowe ojo ngeliyo ati
Ojo mundur senajan jarake ra keukur
Nalikane aku ngucap janji nggo kowe
Bakal setio tekan saklawase

Saiki tibo wayahe
Lungguh jejer ning pelaminan

Reff:
Matur nuwun wis gelem
Dadi sigarane nyawaku
Kini hati kita berdua
Telah menjadi satu

Aku ro kowe
Ngucapake janji
Takkan berpaling
Di hati yang lain

Matur nuwun wis gelem
Dadi sigarane nyawaku
Kini hati kita berdua
Telah menjadi satu

Aku ro kowe
Ngucapake janji
Takkan berpaling
Di hati yang lain..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Sigarane Nyawa Pop Ice Cokelat Mp3 Gratis, download mp3 Sigarane Nyawa Pop Ice Cokelat, download musik Sigarane Nyawa Pop Ice Cokelat, download Video Sigarane Nyawa Pop Ice Cokelat, Sigarane Nyawa Pop Ice Cokelat mp4
Download Lagu