Dj Kowe Lan Kenangan Safira Inema I Lagu MP3 dan Video Download

Dj Kowe Lan Kenangan Safira Inema I

Gambar Dj Kowe Lan Kenangan Safira Inema I

Listen: 3.2K

Date: 24 Oct 2020

Duration: 4:55

Likes: 153

Dj Kowe Lan Kenangan Safira Inema I Video :

Description:

Dj Kowe Lan Kenangan Safira Inema I, Ngopo mbiyen kowe teko yen akhire arep lungo
Ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
Pancen lantip pikiranmu pancen luwes omonganmu
Nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo nglarani aku

Ra biso lali mung tansah kelingan
Karo kowe sing tak tresno ninggalke kenangan
Kabeh dadi impenku koyo mbiyen bareng aku
Nyambung katresnan iki mungkin kowe wis ra sudi

Terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
Mugo kowe enggal nemuke dolanmu

Ngopo mbiyen kowe teko yen akhire arep lungo
Ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
Pancen lantip pikiranmu pancen luwes omonganmu
Nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo nglarani aku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dj Kowe Lan Kenangan Safira Inema I Mp3 Gratis, download mp3 Dj Kowe Lan Kenangan Safira Inema I, download musik Dj Kowe Lan Kenangan Safira Inema I, download Video Dj Kowe Lan Kenangan Safira Inema I, Dj Kowe Lan Kenangan Safira Inema I mp4
Download Lagu