Mending Bubaran Tangkled Ft Vio Zamorra Lagu MP3 dan Video Download

Mending Bubaran Tangkled Ft Vio Zamorra

Gambar Mending Bubaran Tangkled Ft Vio Zamorra

Listen: 1.4K

Date: 13 Jan 2021

Duration: 5:13

Likes: 172

Mending Bubaran Tangkled Ft Vio Zamorra Video :

Description:

Mending Bubaran Tangkled Ft Vio Zamorra, Kelingan kowe mbiyen tau ning uripku
Saben wengi, kebayang sliramu
Opo kowe ra ngelingi, sopo mbiyen sing ngancani
Tapi saiki malah nglarani ati

Sepurane aku, uwes ora iso nompo
Amergo kehalang restune wong tuwo
Aku pancen iseh sayang, tapi kehalang kahanan
Yowes aku ikhlas kanggo sliramu sayang

Reff:
Aku pamit lungoo, mergo kahanan wong tuwo
Aku sadar yu mung dudu sopo-sopo
Aku wis tenanan malah mbok gawe gampangan
Kabeh ra sejalan mending bubaran

Kelingan kowe mbiyen tau ning uripku
Saben wengi, kebayang sliramu
Opo kowe ra ngelingi, sopo mbiyen sing ngancani
Tapi saiki malah nglarani ati

Sepurane aku, uwes ora iso nompo
Amergo kehalang restune wong tuwo
Aku pancen iseh sayang, tapi kehalang kahanan
Yowes aku ikhlas kanggo sliramu sayang

Reff:
Aku pamit lungoo, mergo kahanan wong tuwo
Aku sadar yu mung dudu sopo-sopo
Aku wis tenanan malah mbok gawe gampangan
Kabeh ra sejalan mending bubaran

Kudu ta iklaske pancen durung jodone
Kabeh kudu nrimo alur ceritane
Kahanan iki sing uwes dadi saksi
Mugo gusti menehi ganti sing gemati

Mugo gusti menehi ganti sing gemati
Mugo gusti menehi ganti sing gemati
Mugo gusti menehi ganti sing gemati..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mending Bubaran Tangkled Ft Vio Zamorra Mp3 Gratis, download mp3 Mending Bubaran Tangkled Ft Vio Zamorra, download musik Mending Bubaran Tangkled Ft Vio Zamorra, download Video Mending Bubaran Tangkled Ft Vio Zamorra, Mending Bubaran Tangkled Ft Vio Zamorra mp4
Download Lagu