Niken Salindry Feat Widhi Arjuna Kasunyatan Jandhut Version Lagu MP3 dan Video Download

Niken Salindry Feat Widhi Arjuna Kasunyatan Jandhut Version

Gambar Niken Salindry Feat Widhi Arjuna Kasunyatan Jandhut Version

Listen: 72.2K

Date: 30 Jan 2021

Duration: 5:14

Likes: 1.2K

Niken Salindry Feat Widhi Arjuna Kasunyatan Jandhut Version Video :

Description:

Niken Salindry Feat Widhi Arjuna Kasunyatan Jandhut Version, + ora gampang nompo
Lelakon iki
Aku wis nyobo iklas
Nanging abot tak lakoni
Nompo kasunyataning tresno
Kowe sumandhing wong liyo

- apuranen aku
Yen ninggalke sliramu
Nanging atiku wis dudu duwekmu
Gusti tansah krungu
Opo panyuwunanmu
Mugo kowe enggal entuk gantiku

+ ati durung lilo
Kowe nyanding wong liyo
Opo iki kasunyatan sing tak~ tompo
Bebasaning kembang
Mekar ono ing ati
Nanging dudu aku sing nduweni

- wis cukup lalekno
Timbang atimu loro
Mergo roso tresno ra biso dipekso
Atiku percoyo yen kowe mesti biso
Nglilake aku sumandhing wong liyo

+ roso tresno kang sanyoto
Mung sawiji kanggo siro

- haaa... aaaaaa

+ ora gampang nompo
Le`lakon iki
Aku wis nyobo iklas
Nanging abot tak lakoni
Nompo kasunyataning tresno
Kowe sumandhing wong liyo

- apuranen aku
Yen ninggalke sliramu
Nanging.. atiku wis, dudu duwekmu
Gusti tansah krungu
Opo panyuwunanmu
Mugo kowe enggal entuk gantiku

+ ati durung lilo
Kowe nyanding wong liyo
Opo iki kasunyatan sing tak tompo
Bebasaning kembang
Mekarono ing ati
Nanging, dudu aku sing nduweni

- wis cukup lalekno
Timbang atimu loro
Mergo roso tresno ra biso dipekso
Atiku percoyo yen kowe mesti biso
Nglilaake aku sumandhing wong liyo

-+ aku lan kowe kapisahake tresno

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Niken Salindry Feat Widhi Arjuna Kasunyatan Jandhut Version Mp3 Gratis, download mp3 Niken Salindry Feat Widhi Arjuna Kasunyatan Jandhut Version, download musik Niken Salindry Feat Widhi Arjuna Kasunyatan Jandhut Version, download Video Niken Salindry Feat Widhi Arjuna Kasunyatan Jandhut Version, Niken Salindry Feat Widhi Arjuna Kasunyatan Jandhut Version mp4
Download Lagu