Happy Asmara Wes Tatas By Sasa Tasia Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Wes Tatas By Sasa Tasia

Gambar Happy Asmara Wes Tatas By Sasa Tasia

Listen: 3.4K

Date: 12 Mar 2021

Duration: 4:28

Likes: 288

Happy Asmara Wes Tatas By Sasa Tasia Video :

Description:

Happy Asmara Wes Tatas By Sasa Tasia, Tak eleng-eleng mbiyen
Tau ngomong opo
Arep ngancani aku tekan
Pungkase umurku

Nanging saikine
Kowe ninggal janjine
Ibarat banyu mili
Wes tekan segoro

Cubo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengen lara
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Reff:
Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah wes tak ngalah

Cubo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengen lara
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Reff:
Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah wes tak ngalah

Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah wes tak ngalah..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Wes Tatas By Sasa Tasia Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Wes Tatas By Sasa Tasia, download musik Happy Asmara Wes Tatas By Sasa Tasia, download Video Happy Asmara Wes Tatas By Sasa Tasia, Happy Asmara Wes Tatas By Sasa Tasia mp4
Download Lagu