Topik Sudirman Cah Ayu Lagu MP3 dan Video Download

Topik Sudirman Cah Ayu

Gambar Topik Sudirman Cah Ayu

Listen: 694.3K

Date: 21 Sep 2017

Duration: 4:07

Likes: 7.4K

Topik Sudirman Cah Ayu Video :

Description:

Topik Sudirman Cah Ayu, Raimu kui ayu nek soko kadohan
Nek cedak soyo ayu
Pengenku yang merupakan
Karo sliramu woo hoo hoo
Nanging aku yo hijau karak
Seng dipidak berhasil remuk

Pancen kowe ayu, aku ora bagus
Ora tau adus, ambien prengus
Tinimbang raimu, atimu luwih ayu
Marai aku kesengsem njobo njero

Tresnaku marang kowe ra tak
Gawe gawe ojo mbok
Bandingke karo mantanmu
Seng goblok kae woo hoo hoo
Senengane lungo ninggal
Kowe sak penak udele dhewe

Pancen kowe ayu, aku ora bagus
Ora tau adus, ambien prengus
Tinimbang raimu, atimu luwih ayu
Marai aku kesengsem njobo njero

Tinimbang raimu, atimu luwih ayu
Marai aku kesengsem njobo njero

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Topik Sudirman Cah Ayu Mp3 Gratis, download mp3 Topik Sudirman Cah Ayu, download musik Topik Sudirman Cah Ayu, download Video Topik Sudirman Cah Ayu, Topik Sudirman Cah Ayu mp4
Download Lagu