Rena Zahra Ora Keduman Jodoh Lagu MP3 dan Video Download

Rena Zahra Ora Keduman Jodoh

Gambar Rena Zahra Ora Keduman Jodoh

Listen: 6.2K

Date: 15 Mar 2021

Duration: 4:02

Likes: 160

Rena Zahra Ora Keduman Jodoh Video :

Description:

Rena Zahra Ora Keduman Jodoh, Tetes banyu moto basahi pipiku
Saat kowe selingkuhi aku
Tetes banyu moto banjiri pipiku
Saat kowe putuskan cintaku

Sing tak arepi dadi sandinganku
Malah kowe mblenjani janji

Reff:
Ra keduman jodoh piye iki piye?
Gagal lagi, putus lagi, pisah lagi
Ra keduman jodoh piye iki piye?
Gagal lagi, putus lagi, bubar lagi

Cinta pertamaku digowo koncoku dewe
Cinta keduaku malah di mblenjani

Tetes banyu moto banjiri pipiku
Saat kowe putuskan cintaku

Sing tak arepi dadi sandinganku
Malah kowe mblenjani janji

Reff:
Ra keduman jodoh piye iki piye?
Gagal lagi, putus lagi, pisah lagi
Ra keduman jodoh piye iki piye?
Gagal lagi, putus lagi, bubar lagi

Cinta pertamaku digowo koncoku dewe
Cinta keduaku malah di mblenjani
Cinta keduaku malah di mblenjani
Ra keduman jodoh piye iki piye..?

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Rena Zahra Ora Keduman Jodoh Mp3 Gratis, download mp3 Rena Zahra Ora Keduman Jodoh, download musik Rena Zahra Ora Keduman Jodoh, download Video Rena Zahra Ora Keduman Jodoh, Rena Zahra Ora Keduman Jodoh mp4
Download Lagu